Odvela ćerku u park – tobogan je na kraju bio prekriven fekalijama (foto)

Britani Beri, mama troje dece iz Kentakija, izvela je svoje mališane u park, ali nije očekivala da će se svi zajedno kući vratiti prekriveni izmetom.

Majka je najpre posumnjala je da se njena ćerka Sejdi pomokrila pa je u parkiću počela da joj menja pelenu. Međutim, kad je devojčicu skinula, shvatila je da je obavila i veliku nuždu.

I’ve debated on sharing this, just because it’s so embarrassing and I failed as a mother on so many different levels….

Gepostet von Brittany Nichole Berry am Montag, 30. September 2019

“Bila je cela uprljana. Od leđa do nogu. Nisam paničila, počela sam da je čistim, ali u paketu su bile samo četiri vlažne maramice. U automobilu sam tražila još jedan paket, a ona je stajala gola s izmetom u kosi, po kolenima, čak i u cipelama jer skidanje odeće nije prošlo kako sam zamislila”, napisla je ova majka na Fejsbuku, gde je objavila fotografije nestašne devojčice.

Odjednom je začula čudan zvuk, okrenula se i imala šta da vidi. Sejdi je otrčala u park pa se gole zadnjie, prekrivena izmetom, spustila niz tobogan.

“Duž tobogana je ostavila hrpu izmeta. Naravno, nisam htela da se druga deca uprljaju pa sam otrčala kući po paket maramica. Mislila sam da je super ideja ići niz tobogan i brisati njegove delove. Znam da nisam izgledala glamurozno, ali kad sam se okrenula, videla sam da jedna porodica zuri u mene. Ne znam koliko su tu bili”, dodala je javno osramoćena Britani.

Svoje prijatelje na Fejsbuku je obavestila i da su se kod kuće svi istuširali pa im je poručila da njenu priču iskoriste kao pouku.

“Ako niste mentalno, emotivno i telesno spremni da hodate okolo prekriveni tuđim fekalijama, koristite prezervative”, dodala je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.