U trendu

Rodila sopstvenog unuka: Majka ispunila sinu najveću želju (video)

Želja za potomstvom za neke parove je toliko jaka, ali nemoguća. Mnogima to ne polazi baš tako lako za rukom, a ovo porodica imala je neverovatno iskustvo.

Dvadesetdevetogodišnja Kajla Džons iz Arkanzasa očajnički je želela dete sa svojim suprugom Kodijem. Od 2012. godine kada su se venčali pokušavali su da prošire porodicu na sve načine, ali plač bebe nikako se nije čuo u njihovom domu.

Naime, Kajla je imala tumor i morala je na delimičnu histerektomiju kada je imala 17 godina. Lekari su joj sačuvali delimično jajnike, ali su uklonili matericu, pa je trudnoća bila nemoguća.

Suočena sa činjenicom da prirodnim putem neće moći da rodi, ona i njen suprug odlučili su da nađu surogat majku koja bi rodila njihovo biološko dete.

Za ovaj par to je bila jedina prihvatljiva opcija.

Potraga za ženom koja bi iznela trudnoću bila je bezuspešna, sve dok Kodijeva majka Peti Reseker nije odlučila da svom sinu i snahi ispuniti želju. Iako je prošlo 20 godina od njene poslednje trudnoće, Peti je odlučila da se upusti u avanturu drugog stanja u poznim godinama.

– Već deset godina znam da mi je suorgat majka jedina šansa da imam dete. Drago mi je da je to neko kome mogu verovati – rekla je Kajla, prenosi Avaz..

Trudnoća u slučaju Peti, koja je napunila 49 godina, bila je visokorizična, ali je prošla u najboljem redu. Krajem 2017. godine na svet je došao maleni Kros Alen Džons, dečak kog je zapravo rodila njegova baka.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike