najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Rođenje – dobili ste dete

Prijatelji i rođaci će se pobrinuti za poklon: orijentacija neka vam budu korisni predmeti, poput delova odeće, igračaka, zvonca, i tome slično. Nema nikakve potrebe da se darovatelji međusobno dogovaraju kako bi izbegli duple poklone: pored činjenice da će svaka od dvadeset dve portikle biti iskorištena, sam veseli i neformalni karakter ovog događaja stavlja u drugi plan sva ostala razmišljanja.

Onaj ko primi kartu sa radosnom vešću može da odgovori istim takvim pisamcetom, uvek ručno ispisanim i iscrtanim: kada novorođenče bude malo poraslo i počelo da prepoznaje stvari oko sebe, obradovaće se takvim čestitkama. Slično važi i za snimanje tatinom kamerom ili nekog od prijatelja: uz male troškove može se uraditi montaža ovih snimaka, kao uspomena koju je uvek prijatno pogledati, i sa vremenske distance.

Prirodno, nakon samo nekoliko dana, vrlo je teško govoriti o lepoti i sličnosti novorođenčeta sa jednim od roditelja ili drugima: mada su svi sigurni da ima tatin nos ili mamino lice, ovakve izjave nemaju nikakvog osnova. Zato se nemojte osećati neugodno ako se ne izjasnite po ovom pitanju, niti ako ne vidite da je mališa “presladak”: biće to jednog dana, čak i u vašim očima.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike