Alexandra Stan vlasnica hita „Mr. Saxobeat“ u Beogradu

BEOGRAD – Rumunska pevačica Alexandra Stan, širom sveta poznata po svom hitu „Mr. Saxobeat“ koji broji milionske preglede, nastupiće prve večeri ENTER festivala, 27. juna, u autentičnom ambijentu Topčiderskog parka, najavili su danas organizatori.

Pred svoje prvo gostovanje u našoj zemlji, ova popularna pevačica poručuje: Ovo je moj prvi nastup u Beogradu i veoma sam uzbuđena jer ću napokon upoznati svoje fanove. Iako prvi put nastupam na ENTER festivalu, već osećam neku vrstu povezanosti, budući da smo takoreći komšije.

Veoma sam srećna jer se festival održava u ovakvom ambijentu, u prirodi, blizu vode, jer sam veliki ljubitelj vode, obzirom da sam odrasla u Konstanci, na obali mora. Spremam i jedno lepo iznenađenje za beogradsku publiku i posetioce festivala – premijerno ću otpevati svoj novi singl „I think I love it“ koji još uvek nije objavljen.

Jedva čekam da vas upoznam“ kazala je Stan u izjavi organizatorima.

Alexandra Stan je izdala je svoj debi singl „Lollipop“ 2009. godine.

Naredne godine objavljuje singl „Mr. Saxobeat“ koji je postao popularan širom Evrope.

Drugo izdanje beogradskog festivala ENTER, održaće se od 27. juna do 29. juna u Topčiderskom parku.

Tokom tri dana bogatog muzičkog programa, posetioci će imati priliku da uživaju u nastupima najaktuelnijih izvođača, kako svetske, tako i domaće scene.

Kao i prošle godine, ulaz na festival je besplatan.
Alexandri Stan će se na otvaranju festivala, u četvrtak 27. juna, pridružiti slavna britanska zvezda Sonique, vlasnica BRIT nagrade za najboljeg ženskog izvođača, poznata po hitovima kao što su „Sky“, „Alive“ i „It feels so good“ koji su obeležili čitavu jednu dekadu u beogradskim klubovima i na najslušajnijim radio stanicama.

Drugi dan festivala, petak 28. jun, namenjen je ljubiteljima rok zvuka, kada će nastupiti popularni bendovi domaće scene, S.A.R.S. i Generacija 5, koji se mogu pohvaliti rado slušanim hitovima.

Te večeri ritam će pojačati zvuci grupa Iskaz i Kika, da bi erupcija hard rok i hevi metala stigla uz grupu Mortal Kombat, NBG i mnoge druge.
Treći dan festivala, subota 29. jun, posvećen je rep muzici i najaktuelnijim izvođačima ovog popularnog pravca, kao što su Coby – jedan od najpoznatijih muzičara, aranžera, producenata i tekstopisaca, Gazda Paja – srpski reper i MC, Đexon, Surreal, Mili, Fox i mnoge druge trep zvezde.

Partner ENTER festivala je Cebef Centar Beogradskih Festivala, dok su pokrovitelji festivala i ove godine Gradska opština Savski venac i Grad Beograd.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike