U trendu

Ameli Lens na „No Sleep Festivalu“

BEOGRAD – Nakon što je ove godine imala čast da zatvori ceo „Exit“, ali i nekoliko najvećih elektronskih festivala na planeti, belgijska superzvezda Ameli Lens nastupiće 8. novembra u Velikom hangaru Luke Beograd, na „No Sleep“ festivalu.

Lens je od svog prvog nastupa na ovim prostorima, na „No Sleep“ bini „Sea Dance“ festivala 2017. godine, izrasla u jednu od najvećih zvezda elektronske muzike danas.

U okviru ovogodišnjeg „Amsterdam Dance Eventa“ imaće i sopstveni festival, a na centralno mesto u svom programu upisali su je i festivali poput „Sonara“, „Time Warpa“, „Movementa“ i desetina drugih.

Iako je doživela strelovit uspeh u protekle dve godine, di-džej karijeru je započela još pre pune decenije, uz celonoćne setove kao rezident u belgijskom klubu „Labyrinth“, da bi danas nastupala u najvećim metropolama, od najčuvenijeg londonskog kluba „Fabric“ pa do čak četiri kompletno rasprodata nastupa u Rimu u jednoj godini.

Na glavnoj festivalskoj lokaciji, u Velikom hangaru Luke Beograd, 8. novembra, pridružiće joj se i trenutno najpopularniji rezident berlinskog kluba „Berghain“ i zvezda u strelovitom uspunu, Maks Kobosil.

Sa njima u Srbiju prvi put stiže i produkcijski duo „Joyhauser“ čija izdanja danas ođekuju sa najvećih pozornica sveta.

Domaću podršku pružiće im beogradska zvezda u usponu Šugar Lobi, a u narednim nedeljama biće poznati izvođači za subotu, 9. novembar.

Muzička platforma „No Sleep“ koju je „Exit“ kreirao uz podršku popularnog domaćeg brenda „Guarana“, već četvrtu godinu zaredom okuplja neke od vodećih aktera i brendova svetske elektronske i klupske scene.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.