U trendu

Bajaga i Instruktori 25. maja na Sea Star festivalu

UMAG – Bajaga i Instruktori nastupiće 25. maja na trećem „Sea Star“ festivala u istarskoj laguni Stela Maris.

Nakon što je prošle godine oduševio preko 30.000 fanova na glavnoj bini „Exit“-a, u Umag stiže sa hitovima koji su obeležili 35 godina dugu karijeru i uz koje su odrastale brojne generacije širom regiona.

Biće to ujedno i prvi put da Bajaga i „Hladno pivo“ dele scenu nakon deset godina i prošlogodišnje velike lekcije iz regionalne solidarnosti i međusobnog poštovanja u najboljem komšijskom maniru.

Program festivala „Sea Star“ predvode hip-hop grupa „Wu-Tang Clan“, vodeći tehno izvođači današnjice Sven Vat i Nina Kravic, nadolazeća zvezda Ilario Alikante, britanska trap-džez umetnica IAMĐB, najpoznatija hrvatska pank rok grupa „Hladno pivo“, popularni Mahmut Orhan, a tu su i Vojko V, Fox, Krankšvester, High5, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, Đ Jock i mnogi drugi.

Svoj nastup na trećem izdanju umaškog festivala potvrdio i istarski pop rok bend „Nola“, koji ove godine obeležava 25 godina rada.

Udarnoj elektronskoj postavi pridružiće se i beogradski tehno doajen svetskog glasa Marko Nastić i Đ Lady Lee, dok će zagrevanje za „Wu-Tang Clan“ pripremiti Phat Phillie iz „Blackout“-a.

S objavljenim kompletnim postavama bina „Exotic Laguna“ i „Silent Octopus“, poznat je veći deo muzičkog programa „Sea Star“ festivala, a od sutra stižu i jednodnevne ulaznice po poklon ceni sa 35 posto popusta i iznose 2.700 dinara.

„Sea Star“ festival biće održan 24. i 25. maja u laguni Stela Maris u Umagu.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike