U trendu

Bend Sunshine posle sedam godina objavio novi spot

BEOGRAD – Beogradski hip-hop metal sastav Sunshine, koji je vrhunac popularnosti doživeo u drugoj polovini devedesetih godina prošlog veka, vraća se ponovo na scenu singlom „Da li sam“, saopštili su producenti.

Ovaj singl je ujedno i uvod za novi album koji bend najavljuje za kraj 2020. godine. Spot ovoga puta potpisuje Vuk Protić, a styling „Koncept 45“.

Video radovi Ivana Šijaka koji su pratili muziku benda Sunshine su se tokom devedesetih godina ubrajali u najbolje spotove domaće scene.

Ekranizacije pesama „Iza horizonta“ i „Misli mene gone“ pamtiće mnoge generacije, s sada takav vid saradnje Sunshine nastavlja u istom ritmu sa veoma talentovanim Vukom Protićem koji tokom proteklih nekoliko godina potpisuje veliki broj domaćih muzičkih video ostvarenja.

„Posebnu zahvalnost za realizaciju novih pesama izražavam Daliboru Miniću kao beat makeru i producentu, Kizi RH na izuzetno kvalitetnim tekstovima koji predstavljaju suštinu rep muzike, Ivanu Petroviću koji svojom jakom muzičkom podlogom doprinosi produkciji i miksu pesama. Ovog leta nas očekuje mnogo muzičkih festivala, za koje se ozbiljno pripremamo uz rad na realizaciji novih pesama“, izjavio je frontmen benda Bane Bojović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.