U trendu

Bestseler Njujortajmsa: „Nešto u vodi“glumice Ketrin Stedman

BEOGRAD – Britanska glumica Ketrin Stedman koju publika pamti po ulozi Mejbel Lejn Fox u globalno popularnoj TV seriji „Dauntonska opatija“ ohrabrila se da napiše svoj prvi roman „Nešto u vodi“, koji je postao bestseler „Njujork tajmsa“, a njena koleginica Ris Viterspun ga je izbarala za svoj književni klub.
Knjiga pripada žanru krimi romana, a radnja se događa na medenom mesecu na pacifičkom ostrvu Bora Bora.

Šokantno otkriće u tom zemaljskom raju kompletno menja živote mladenaca – Erin, koja je autorka dokumentarnih filmova i na putu je da bude najbolja među kolegama, dok je mladoženja Mark Roberts bankar. Njihova veza je dugo trajala pre nego su se odlučili da je ozvaniče i veruju da će imati ugodan i bezbrižan život.

Erin je dobila novac da snimi dugometražni dokumentarni film o zatvorenicima, ali Mark je izgubio posao i njihova budućnost ne izgleda više tako bezbrižna.

Na ostrvu otkrivaju jednu torbu sa novcem i dijamantima pored slupanog aviona s nekoliko mrtvih putnika.

Odlučuju da sakriju svoj boravak na ostrvu i sa novcem i dijamantima se vraćaju u London uvereni da ih niko neće otkriti.

Erin mora da počne sa snimanjem svog filma, a to znači da intervjuiše troje robijaša i tako otkriva da je jedan od njih umešan u šverc dijamanata…

Autorka je svojom prvom knjigom iznenadila kritičare koji su prepoznali da je Stendmanova veoma talentovani pisac. Dok se priprema da piše drugu knjigu Stendmanova igra u novom TV serijalu koji snima za kompaniju Strarz, a čije radno ime je „The Rook“,

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.