U trendu

Dedženeris, Peri, Kortni Kardašijan-50 posto lažnih pratilaca

LONDON – Institut za moderni muzicki performans iz Velike Britanije analizirao je profile poznatih ličnosti, ne bi li utvrdio ko ima najviše lažnih pratilaca, odnosno botova.

Na prvom mestu našla se americka tv voditeljka i komičarka Elen Dedženeris, koju prati 74,4 miliona ljudi, od čega je čak 58 posto lažnih naloga.

Na drugom mestu je pevačica i glumica Kejti Peri sa 53 odsto lažnih pratilaca, a odmah iza nje je rijaliti zvezda Kortni Kardašijan, koja ima ukupno 80 miliona pratilaca, od čega je skoro polovina, 49 odsto, lažnih, prenosi sajt Blica.

Isti broj botova ima i pevačica Tejlor Svift, čija je ukupna brojka 119 miliona pratilaca. Iza nje su korejski superstarovi BTS – oni imaju 19 miliona pratilaca, od kojih su gotovo 49 odsto lažnih.

Slede zvezda Bolivuda Dipika Padukone (48 odsto), Majli Sajrus (47 odsto), Arijana Grande i Prijanka Čopra (po 46 odsto) a na 10. mestu je Džener sa 45 posto.

Od ostalih Kardašijan-Džener sestara, Kloi i Kim imaju 44 odsto lažnih pratilaca, Kendal Džener 33, a najmanje, 31 odsto, trenutno ima najuspešnija sestra, Kajli Džener.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.