U trendu

'Dobrodošli u Srbiju', 350. izvodjenje u Zvezdara teatru

Hit predstava Dobrodošli u Srbiju Dragana Jovanovića, autora teksta i nosioca glavne uloge, jedna je od najtraženijih predstava beogradskog Zvezdara teatra za koju interesovanje publike ne prestaje ni nakon jedanaest  godina od premijere. Broj gledalaca koji su pogledali ovu predstavu  bliži se neverovatnoj cifri od 95.000, a popunjenost sale je čak 95 odsto, rečeno je agenciji Beta u Zvezdara teatru.

Dragan Jovanović čuven po svom jedinstvenom, duhovitom i karakterističnom scenskom izrazu, kao vlasnik agencije u ovoj predstavi, vodi putnike (publiku) na nesvakidašnje putovanje kroz Srbiju, a goste  dočekuje u maniru pravog dobrog domaćina.

Ekipu glumaca pored Dragana Jovanovića čine i Anđela Jovanović, Nina Nešković, Bojana Matović, Anđelka Simović, Aleksandra Sekulić, Milica Miletić i Jovana Ćirić.

Važan deo ove predstave čine i video radovi, a filmske uloge odigrali su Rade Marković, Dejan Matić, Branka Pujić, Ivan Isailović, Milica  Usanović, Milica Mandić i Jasmina Stoiljković.

Za ulogu u ovoj predstavi, Draganu Jovanoviću je dodeljena nagrada za  najbolje glumačko ostvarenje večeri na festivalu Nušićevi dani u  Smederevu 2007. godine.

Jubilarno 350. izvodjenje je u sredu, 24. maja, a „Dobrodošli u Srbiju“ biće na repertoaru petog i 12. juna.
 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar