U trendu

Dodljene nagrade za „Ličnost od životnog stila“

BEOGRAD – Košarkaš Bogdan Bogdanović proglašen je „Mladom ličnošću životnog stila 2018“, a doktorka Gordana Popović „Ličnosčhu životnog stila 2018“ na tradicionalnoj manifestaciji održanoj u Narodnom pozorišt, a nagradu je primio njegov otac Dragan Bogdanović.

Odbojkaška reprezentacija Srbije ponela titulu „Tim životnog stila 2018“, a glumac Rade Šerbedžija i njegova supruga Lenka Udovički proglašeni su za „Par životnog stila 2018“.

Glumici Branki Veselinović dodeljeno je priznanje „Žena životnog stila 2018“, dok je novinar i publicista Milan Vlajčić poneo titulu „Muškarac životnog stila 2018“.

Specijalno priznanje za kreativnost i umetničku inovaciju dodeljeno je za LP DUO, dok je nagrada za „Doprinos životnom stilu Srbije“ dodeljena kreatoru Renatu Balestri.

Cilj organizatora ove manifestacije je da izaberu ličnosti koje se izdvajaju svojim autentičnim i pozitivnim stavom prema životu i radu i koje mogu da budu uzor mladima i opštoj javnosti. To su pojedinci koji promovišu prave vrednosti, drugačije od površnosti i lošeg ukusa.

U žiriju koji je odlučivao bili su profesorka Neda Todorović, kao predsednica žirija, akademik Brana Mitrović, Tanja Peternek, Nebojša Bradić, Jelena Bulatović, profesorka Dubravka Stojanović, Aja Jung, Bojan Sudić, profesor Ratko Božovic, Vesna Mališic, Igor Marojevic, Dejan Tomaševic, porodica Đokovic, Jadranka Jovanovic, profesor Stanko Crnobrnja, profesor Ivan Medenica, Jasna Dimitrijević, Milutin Petrović, Slavimir Stojanović, Kori Udovicki, Petar Peca Popović, Ivan i Maja Lalić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar