U trendu

Eros Ramacoti: Nosim prelepe uspomene iz Srbije

BEOGRAD – Slavni pevač Eros Ramažoti započeo je treći deo velike „Vita Ce N’?“ turneje u okviru koje dolazi u Beograd gde će nastupiti 24. septembra u Štark areni, a ulaznice za sedenje su skoro rasprodate.

„Nosim prelepe uspomene sa svojih prethodnih koncerata u Srbiji. Uzbuđen sam i spreman da vašoj publici pružim jedinstveno veče dobre muzike i uživanja“, izjavio je Ramacoti.

Ramacoti je turneju na kojoj promoviše svoje najnovije studijsko izdanje, započeo u februaru i održaće preko 90 koncerata u više od 30 zemalja na pet kontinenata.

Izveštaji sa već održanih koncerata govore da se ova turneja razlikuje od svih njegovih prethodnih – počevši od vizuelnog identiteta, do detalja osmišljenog i odlično uklopljenog u atmosferu, preko odličnog ozvučenja i savršeno odabranih muzičara iz Italije i Amerike koji upotpunjavaju zvuk na najbolji mogući način, sve do dobro osmišljene set liste, modernih aranžmana pesama sa novog, ali i i ranijih albuma.

Publika u Štark areni će moći da se priseti starih hitova „Se bastase una canzone“, „Un altra te“, „Fuoco nel fuoco“, „Cose de la vita“ i čuje nove pesme.

Ulaznice su u prodaji putem „Ticketvision“-a i putem sajta na www.tickets.rs.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.