U trendu

Film „Promil do (k)raja“ od sutra u bioskopima

BEOGRAD – Komedija „Promil do (k)raja“ reditelja Freda Volfa od sutra će biti na repertoaru bioskopa širom zemlje, najavio je „FAME Solutions“.

Glavne uloge u filmu igraju Alek Boldvin i Selma Hajek koji ponovo glume zajedno, prvi put posle serije „Televizijska posla“ (30 ROCK).

Selma Hajek ističe kako je uživala u saradnji sa Boldvinom na ovoj komediji iza koje, kako kaže, stoji iskrena ljubavna priča.

„Nensi voli svog muža, ona voli svoju porodicu i to je suština svega. Za mene ovo nije samo komedija, već i priča o paru koji uspeva da prevaziđe nezamislive katastrofe“, rekla je Hajek.

Postoji, napominje, mnogo stvari sa kojima će publika moći da se poistoveti, kao što su, na primer, lažni prijatelji koji te napuste kada više nemaš para.

„U mnogim situacijama publika će pomsiliti „da, tačno znam kako je to“, a i dalje će biti u stanju da se smeje svemu tome“, dodala je poznata glumica.

Hajek i Boldvin glume još uvek zaljubljeni imućni bračni par Frenka i Nensi koji prate ćerku jedinicu na prestižni koledž, a zatim saznaju da su bankrotirali.

Nakon pijane noći, suočavaju se sa nekoliko loših poteza do kojih ih je alkohol doveo.

Upuštaju se u malverzacije kako bi svoje materijalne teškoće pokušali da sakriju ne samo od svojih prijatelja i poslovnih partnera, već i od rođene ćerke i kroz niz komičnih situacija upadaju iz jedne greške u drugu.

Pored njih, u glumačkoj ekipi su i komičari Džim Gafigan, Džo Manđanijelo, Ben Plat, Asif Mandvi i Trit Vilijams.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.