U trendu

Filmska čarolija za najmlađe danas u bioskopima

BEOGRAD – Nova animirana avantura „Princeza i zmaj – Beskrajna priča“, kreativne radionice i pokloni iznenađenja očekuju sve mališane danas u Kombank dvorani (bivši Dom sindikata) i bioskopima „Roda“ i „Sine Grand Rakovica“ od 12 do 14 časova, i u „Sinepleksu“ (Delta siti) od 15 do 17 časova.

Na proslavi svog sedmog rođendana, mala princeza Sofija luta kroz tajne odaje dvorca i pronalazi čarobnu knjigu koja je vodi u čudesnu zemlju.

U tom svetu punom zmajeva, živopisnih stvorenja i gnoma, Sofija počinje svoju uzbudljivu pustolovinu da nađe ogledalo kojim može da se poveže sa svojim prijateljima u dalekoj zemlji.

U toj avanturi saznaje da i u njenom dvorcu postoji tajno ogledalo pomoću kojeg može da se poveže sa svojom majkom koja je napustila kralja Alistera dok je ona bila još beba.

Vraća se kući sa svojim najboljim prijateljem zmajem i saznaje da je ogledalo sakrio pokvareni savetnik kralja Alistera.

Karte za projekcije filma „Princeza i zmaj – Beskrajna priča“ su u prodaji, a film se nalazi na redovnom repertoaru u distribuciji „Deksin filma“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar