U trendu

Jasmin Levi oživela zvuk Mediterana u Kombank dvorani

BEOGRAD – Velika zvezda izraelske i španske etno-pop muzike Jasmin Levi nastupila je prvi put u Beogradu i oduševila publiku u punoj Kombank dvorani.

Levijeva je u Beograd stigla u okviru turneje „Libertad“ (Sloboda).

Baš tako je sa samopouzdanjem i elegancijom toreadora vladala scenom i oživljavala strasti Mediterana pred beogradskom publikom.

Pred početak svake pesme, obožavaoci Jasmin Levi gromoglasno su pozdravljali pevačicu koja je glasom bojila setni Mediteran u Kombank dvorani.

Iznenađena zavidnom bazom obožavalaca u Beogradu, pevačica je okružena vrhunskim muzičarima izvodila tango i flamenko ritmove s sefarsdkim, arapskim, špankim foklorom.

„Kako se kaže „Kvala“, „Fala“… Uh, teže je nego na turskom“, pokušavala je da se zahvali beogradskoj publici na engleskom jeziku Jasmin Levi.

Njene numere „Una niće mas“ ili „Alegria“ izazivale su ovacije beogradske publike koja je još jednom pokazala oduševljenje istinskim zvukom Mediterana.

„Sigurno ću se vratiti ovde da ponovo uživamo u muzici“, kazala je pevačica na kraju izuzetno uspelog koncerta u Kombank dvorani.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar