U trendu

Još jedan SJAJAN roman Nikolasa Sparksa, „Noći u Rodanteu“

Bestseler autor „Njujork tajmsa“, čijih su se 18 romana našli na listi najčitanijih ljubića, NIkolas Sparks, donosi nam novi ljubavni roman, nežnu prica o nadi i radosti, o žrtvovanju i oproštanju u izdanju “ Lagune“.

Srpski čitaoci su do sada imali priliku da pročitaju 15 Sparksovih romana među kojima su najpopularniji „Poruka u boci“, „Dragi Džone“ i “ Udvoje“.

Njegove knjige koje su, prema rečima američkih kritičara, „dirljivi podsetnici na to da je ljubav moguća u svim životnim dobima i da nam se uglavnom desi onda kad je najmanje očekujemo“. Štampane su u više od 100 miliona primeraka i prevedene su na više od 50 jezika.

Sa bratom Majkom Nikolas je napisao i „Tri nedelje s mojim bratom“, što je uvršteno u memoarsku prozu.

Jedanaest Sparksovih romana je ekranizovano i svi su doživeli uspeh i bili su internacionalni hitovi.

Glavna junakinja romana „Noći u Rodante“ je 45-godišnja Ejdrijen Vilis koju je muž napustio zbog znatno mlađe ljubavnice i koja polazi da nađe mir.

Slomljenog srca, u potrazi za predahom, beži u malo primorsko mesto Rodante, u Severnoj Karolini, da preko vikenda pripazi na gostionicu svoje prijateljice.

Najava velike oluje, međutim, preti da joj upropasti savršeno smišljeno bekstvo – barem dok ne stigne gost po imenu Pol Flener…

Ako verujete književnom kritičaru američkog nedeljnika „Pipl“ onda vam neće biti žao ako noć provedete čitajući ovaj roman koji jeste da se bavi temom ljubavi ali to ne znači i da ima srećan kraj.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.