najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Jubilarno 50. izvođenje predstave “Iza kulisa” 21. februara

Predstava Pozorišta “Boško Buha” – “Iza kulisa” Majkla Frejna, u režiji Juga Radivojevića, biće 50. put izvedena 21. februara u Ustanovi kulture “Vuk Stefanović Karadžić”, najavilo je pozorište.

“Iza kulisa” je komedija o glumačkoj trupi koja u prvom činu priprema farsu, u drugom činu je na turneji izvodi, samo što tada gledaoci prisustvuju događajima otpozadi, iza kulisa, da bi u trećem činu ponovo gledali poslednje izvođenje farse koja se pred očima publike raspada zbog unutrašnjih sukoba trupe.

To je komad o nekim ubogim glumcima od kojih su se pojedini proslavili u televizijskim sapunicama ili reklamama, a neki jedva da i znaju gde se nalaze.

Dramaturg je Ivana Dimić, scenograf Janja Valjarević, kostimograf Adrijana Simović, scenski pokret potpisuje Igor Damnjanović, a za muziku i dizajn zvuka bio je zadužen Vojin Ristivojević.

U predstavi igraju Aleksandar Radojičić, Goran Jevtić, Andrijana Tasić, Nenad Nenadović, Katarina Marković, Bojana Ordinačev, Jelena Trkulja, Nemanja Oliverić, Miloš Vlalukin.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike