U trendu

BILI SMO: Održana manifestacija „Noć knjige“ u Beogradu

„Noć knjige“, dvanaesta regionalna letnja manifestacija, održana je sinoć u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi, a posetioci su mogli da kupe knjige na popustu i do 40 posto.

Devojke i žene kupuju najčešće bestseler serijale – Samanta Jang ‘Dablin strit’ i serijal ‘Moj muškarac’ Džodi Elen Malpas, muškarci uglavnom uzimaju trilere i drame, kao ‘Kristalno leto’ Filipa Kera ili Patersonov roman ‘Dani lova’, devojčice su po svemu sudeći bile oduševljene romanim ‘Onlajn devojka’, od spisatBeljice Zoi Sag.

„Trenutno samo razgledamo ali svakako ćemo nešto uzeti. Znam da Koeljo ima novi roman ‘Preljuba’, a i spazila sam novu knjigu Orhana Pamuka, što me izuzetno raduje jer mi je jedan od omiljenih pisaca. Podržavam ovakve akcije i volela bih da su češće“, izjavila je jedna od posetilaca Delfi knjižare.

Manifestacija „Noć knjige“ je druga je po veličini posle beogradskog Sajma knjiga. Ovog puta događaju su se priključile mnogobrojne biblioteke sa popustima na godišnju članarinu od 30 do 50 posto.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.