U trendu

Od 17 sati do ponoći 14. „Noć knjige“

Četrnaesta „Noć knjige“ održava se danas od 17 časova pa do ponoći, na 51 lokaciju u 26 gradova Srbije i regiona, a samo u Beogradu biće uključeno 16 knjižara „Delfi“ i Laguninih klubova čitalaca.

Pored „Laguninih“ izdanja, u „Noći knjige“ čitaocima biti ponuđeni i naslovi 50 izdavača sa popustom od 20 posto, a ko ne bude mogao da dođe u knjižaru, knjige može kupiti sa istim popustima i na sajtu „Delfi“ uz besplatnu isporuku za vrednost preko 2.000 dinara.

„Laguna“ je za svoja izdanja obezbedila brojne pogodnosti – za kupovinu jedne knjige biće 25 posto popusta, za dve knjige 30, za tri knjige 35, a za četiri i više knjiga 40 posto popusta.

Popust na strana izdanja, među kojima će biti i naslovi hrvatskih izdavača, biće 20 posto, cene raznovrsnog gift asortimana biće snižene za 10 posto, a organizatori su obezbedili za sve čitaoce i veliki broj poklona.

U knjižarama čitaoce će dočekivati pisci, a u manifestaciju su se uključile i biblioteke u Užicu, Jagodini, Pirotu, Subotici, Ljuboviji, Kruševcu, Nikšiću, Republici Srpskoj, Požegi, Lazarevcu, Rumi, Bečeju, Novom Sadu.

Pred čitaocima će se u „Noći knjige“ naći nova knjiga Svetislava Basare „Očaj od nane“ i „Bajka“ Dobrice Chosića, Isidora Bjelica izlazi sa svojim novim naslovom „Spas 3“, a obožavaoce Lusidne Rajli očekuje knjiga „Sedam sestara“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.