U trendu

„Kralj Petar I“ u Jagodini osam dana

JAGODINA – Film Petra Ristovskog „Kralj Petar I“, koji je sinoć imao premijeru u Sava centru u Beogradu, stiže sutra u Jagodinu, gde će u ovdašnjem bioskopu biti prikazivan narednih osam dana.

„Film će biti prikazivan od 7. do 12. decembra i od 14. do 16.decembra, od 20 sati. Pauza je 13.decembra zbog termina prestave Gradskog pozorišta“, rekla je danas Tanjugu urednica kulturnog programa Kulturnog centra Zorica Stojinović.Stojinović.

U subotu uveče, oko 18.30 sati doći će i deo filmske ekipe „Kralja Petra I“ a biće upriličena i izložba fotografija sa snimanja filma, dodala je Stojinović.

Za film vlada veliko interesovanje, ne samo Jagodinaca, kojih je oko stotinu statiralo u filma na Krfu, o trošku grada Jagodine, već i građana drugih opština Pomoravskog okruga, najviše Ćuprije i Paraćina, dodala je Stojinović.

Bioskop u Jagodini je jedini u Pomoravskom okrugu i ovom delu Srbije, koji radi u kontinuitetu i rentabilno, i u kome se godišnje prikaže oko 120 filmova različitog žanra i za sve uzraste, izjavio je ranije Tanjugu direktor Kulturnoig centra Nebojša Petrović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar