Krejg je ponovo Džejms Bond, glavni negativac Rami Malek

NJUJORK – Producenti filma o Džejmsu Bondu, Majkl G. Vilson i Barbara Brokoli, danas su najavili početak snimanja najnovijeg filma o čuvenom tajnom agentu, koga će opet igrati Danijel Krejg, a koji će, posle nekoliko decenija, ponovo biti sniman na Jamajci, a glavni negativac je oskarovac Rami Malek.

Od Alberta R. Brokolija iz EON Productions kompanije i studija Metro Goldwyn Mayer, a u režiji Kerija Džodžija Fukunage, dolazi film u kojem Danijel Krejg peti put tumači lik agenta 007, koga je stvorio Jan Fleming.

Reditelj, Keri Džodži Fukunaga, potvrdio je da će, pored Krejga i Maleka, uloge tumačiti i Rejf Fajns, Naomi Haris, Rori Kinir, Li Sejduks, Ben Višso, Džefri Rajt, Ana de Armas, Dali Bensalah, David Denčik, Lašana Linč, Bili Magnusen.

U 25. izdanju, Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci.

Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Lajtner, moleći ga za pomoć.

Misija, u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika, ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.
Snimanje novog filma o agentu 007 biće u Pinewood studiju u Ujedinjenom Kraljevstvu, u Londonu, Italiji, na Jamajci i u Norveškoj.

Producenti filma su izjavili:

„Uzbuđeni smo što se 25. film o Bondu vraća na Jamajku, sa Danijelom koji po peti put tumači ovu ulogu. Vraćamo se na mesto gde je Fleming stvorio ovaj legendarni lik i gde su snimani „Doktor No“ i „Živi i pusti druge da umru“.

Očekuje se da ovaj nastavak u bioskope stigne 9. aprila sledeće godine.

(Tanjug)

Napišite komentar