U trendu

Lord of the dance i „Opasne igre“ 12. oktobra u Beogradu

Trupa „Lord of the dance“ nastupiće 12. oktobra u Sava Centru sa novom predstavom „Opasne igre“, najavila je distributerska kuća „Taramount film“.

Predstava „Opasne igre“ hrabro se udaljava od originalne postavke. Majkl Fletli se vraća posle 20 godina otkako je uveo irski ples na svetsku scenu i predstavlja napredak plesne forme i umetnosti.

Fletli je obuhvatio nove plesove, vrhunsku vizuelnu tehnologiju, osvetljenje, predivne kostime i potpuno novu muziku u ovu uzbudljivu produkciju, dodaje se u saopštenju.

U dirljivoj prvoj video sceni, Majkl Fletli će odvesti publiku na putovanje od njegovog početka do sad, kad predaje svoj talenat i harizmu novom „Gospodaru“ i ekipi.

Mali Duh, svojom gimnastičkom izvrsnošću uvlači publiku u priču dok Don Dorka postaje mnogo moćniji i okrutniji nego ranije. Može li Gospodar i dalje da pobedi u bici?

Nova verzija originalnog Gospodara plesa dostiže vrhunac u napetom duelu između novog Gospodara i njegovog ljutog protivnika Dona Dorke. Kao i uvek, šou se završava svetski poznatim bisom koji će držati publiku na nogama.

U predstavi se pojavljuje i pop pevačica Nejdin Kojl kao boginja Erin, koja peva originalne pesme kompozitora Gera Fahija.

Karte za ovaj muzičko scenski spektakl mogu da se kupiti na blagajnama Sava Centra i prodajnim mestima Eventima. Cene karata se kreću u rasponu od 2.200 do 3.500 dinara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.