U trendu

Luiza Jensen, majstor psiholoĆĄkih trilera autorka „Sestra“

BEOGRAD – Izdavačka kuća“Evro Book“ pustilaje u prodaju psiholoĆĄki triler Luize Jensen „Sestra”, jedan od najčitanijih trilera u poslednjih par godina u svetu, saopĆĄtila je PR „Evro Book-a“ Sanja Đurić.

. Autorka Jensen vaĆŸi za najprodavanijeg i najtalentovanijeg pisca psiholoĆĄkih trilera danas.
Sve njene knjige prodaju se u milionskim tiraĆŸima i prevedene su na 20 jezika a najpoznatije su pored “ Sestre“ romani “ Poklon“, „Surogat and „Sastanak“.Njeni romani su se naĆĄli na vrtopvima lista bestselera listova „USA Tudej“ i “ Voil strit dĆŸornal“,a „Poklon“ je otkupljen da se ekranizuje
U romanu “ Sestra“ glavna junakinja je Grejs, koja se promenila nakon smrti ĆŸ najbolje prijateljice Čarli
 Proganja je ono ĆĄto joj je Čarli rekla kad su se poslednji put videle, te je, u potrazi za odgovorima, otvorila staru Čarlinu kutiju sa uspomenama. Umesto uspomena i odgovora – otkrila je koliko je malo poznavala svoju prijateljicu.
Kad je Grejs krenula u potragu za Čarlinim ocem, iz senke se pojavila Ana, devojka koja tvrdi da je Čarlina polusestra. Grejs ju je od srca prihvatila, te se Ana uskoro odomaćila u kući koju Grejs deli sa svojim dečkom Danom.
Ali neĆĄto nije kako treba. Stvari nestaju iz kuće, Dan se ponaĆĄa čudno, a Grejs je sigurna da je neko prati. A moĆŸda je sve to samo umislila? MoĆŸda su to samo ĆŸivci, to čudno predosećanje da se, ĆĄto je bliĆŸa istini o Čarli i Ani, kobna opasnost podmuklo i sve dublje uvlači u njen ĆŸvot…jer ona je uverena da nije mogla da uičini niĆĄta da spase Čarli…

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.