U trendu

Mario Biondi otvara 3. „Musicology Barcaffe Sešions“

BEOGRAD – Italijanski pevač Mario Biondi otvoriće novu muzičku sezonu „Musicology Barcaffe Sešions“ koncertima u Beogradu, Ljubljani i Zagrebu.

On će 2. i 3. oktobra prvo gostovati u srpskoj prestonici, u klubu „Novi Bitefartcafe“, a zatim će nastaviti sa koncertima u regionu, čime počinje treći koncertni serijal „Musicology Barcaffe Sešions“.

Biondi kaže da je za njega muzika „mesto za dušu“, pa će beogradsku publiku kroz karakterističan bosanova prizvuk sa novog albuma „Brasil“ povesti na „egzotično putovanje preko okeana“.

Potiče iz umetničke porodice – njegov pradeda je bio ugledan slikar, njegova baka pevačica, a otac popularan kompozitor.

Imajući u vidu njegov snažan i jedinstven glas, nije prošlo mnogo vremena pre nego što su Biondia počeli da ohrabruju da počne da gradi solo karijeru.

Debi album objavio je 2006. godine i usledili su veliki tiraži, rasprodati koncerti širom sveta i nastupi sa značajnim muzičarima.

Biondi je već dva puta nastupao pred beogradskom publikom i svaki put se tražila karta više.

Karte za sve koncerte u Beogradu su u prodaji i mogu se pronaći na svim prodajnim mestima Eventima i Đtickets, kao i online.

Pored koncerta Maria Biondia, u predstojećoj sezoni nastupiće i bend „Knower“ i Kezaje Džons.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.