U trendu

Marvel najavio 10 filmova, novi Blejd je Maheršala Ali

SAN DIJEGO – Američki filmski studio Marvel najavio je deset novih filmova na godiÅ¡njoj konvenciji posvećenoj stripu „Komik-Kon“ u San Dijegu.

OkruÅŸen mnogobrojnim holivudskim zvezdama, direktor kompanije Kevin FejdÅŸ objavio je popis filmova „postosvetničke ere“, na opÅ¡te oduÅ¡evljenje posetilaca najvećeg sajma pop-kulture na svetu.

Jedno od većih iznenađenja je da će oskarovac Maheršala Ali glumiti lovca na vampire Blejda, koga je u filmu iz 1998. igrao Vesli Snajps.

Natali Portman potvrdila je da će se vratiti u četvrtom nastavku filma o Toru, „Thor: Love and Thunder“.

Ponovo će glumiti DÅŸejn Foster, ali ovaj put obdarenu moćima Torovog čekića, javljaju američki mediji.

Najavljen je film „The Eternals“ u kojem glume AndÅŸelina DÅŸoli i Salma Hajek. Publici je otkriveno i da će se snimati prvi film o azijsko-američkom superheroju Å ang-Ćiju.

Posle višemesečnog kastinga, glavna je uloga dodeljena kanadskom glumcu Simu Liju, koji će igrati majstora kung-fua, prenosi Indeks.

Šang-Ći, sin oca Kineza i majke Amerikanke, prvi se put u Marvelovim stripovima pojavio pre gotovo 50 godina.

Nakon viÅ¡emesečnih nagađanja, Marvel je konačno objavio pojedinosti i o ÅŸeljno iščekivanoj „Crnoj udovici“ sa Skarlet JohanÅ¡on kao NataÅ¡om Romano. Film se snima već 30 dana, a u trejleru su otkrivene prve scene iz BudimpeÅ¡te.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.