U trendu

Nešto neviđeno: Novi bioskop u Rakovici sa šest sala, sedištima za zaljubljene…

Ljubitelji filma od 19. oktobra dobiće svoj novi kutak u tržnom centru „Kapitol park“, smeštenom na lokaciji bivše fabrike „Rekord“ u Rakovici. U šest najmodernije opremljenih sala, na platnu „Sine grand“ bioskopa, repertoar će zadovoljiti čitav spektar ukusa, uz poslednje slovo tehnike.

– Biće to najlepši bioskop u gradu, sa fokusom na dizajn i svetla. Imamo najsavremeniju opremu, laserske projektore japanske kompanije NEC, koji će biti instalirani u svim salama. Tu je i „kraun“ ozvučenje, kao i „volfoni“ 3D sistem za najbolju 3D sliku – priča Zoran Stanković iz kompanije Megakom film (MCF), koja u saradnji sa internacionalnim bioskopskim lancem „Sine grand“ posluje u Rakovici.

– Imaćemo sedišta za zaljubljene, kožna i VIP sedišta u poslednjem redu, mesta za osobe sa posebnim potrebama i sve to po istim cenama. Spremamo četiri programa „lojaliti“ kluba, koji će koristiti svi članovi porodice i kod regularnih poseta bioskopu i kod proslave rođendana – kaže Stanković.

Mesto za druženje i provod za sve generacije.

– Očekujem da će naši stariji sugrađani moći da uživaju u našem bioskopu. Osim porodičnih i tinejdžerskih pogodnosti, imaćemo i „senior klub“ za penzionere. Organizovaćemo tematske večeri: adrenalinsko, veče strave, za zaljubljene, ali i festivale i filmske premijere. Sve smo uradili da bismo bioskop učinili što ugodnijim, zabavnijim i zanimljivijim – zaključuje Stanković.

Tri premijere na otvaranju

Prva tri filma novog objekta biće premijere „Geostorma“, „Sneška“ i delo domaće kinematografije „Prokleti pas“, koji čekaju posetioce da se ugnezde u neku od 750 udobnih stolica, prenosi Blic.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.