U trendu

Noć knjige 16. juna u 27 gradova Srbije

Regionalna manifestacija „Noć knjige“ pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija, biće održana 16. juna u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi, saopštili su danas iz izdavačke kuće Laguna.

Noć knjige će se održati knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 27 gradova u Srbiji i regionu, na 54 lokacije.

Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Noć knjige je manifestacija koja se od 2009. godine održava u Beogradu, Srbiji i regionu. Dva puta godišnje, u junu i decembru, za samo nekoliko sati Lagunine klubove čitalaca i knjižare Delfi poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca i kupaca. Interesovanje za knjigu, posećenost manifestacije, kvalitet i raznovrsnost ponude knjiga, kao i neuobičajeno veliki popusti mogu se porediti samo sa značajem koji ima Beogradski sajam knjiga.

Broj posetilaca Noći knjige raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i predstavlja priliku koja se ne propušta, jer samo u Noći knjige naslove svih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama, upoznati se sa novim naslovima i družiti se sa domaćim piscima.

Manifestaciji Noć knjige kao i prošle godine priključile su se brojne biblioteke iz Srbije koje će organizovati posebne programe za čitaoce.

Čitaoci će imati prilike da se druže sa svojim omiljenim piscima, a prijatelji manifestacije su spremili brojne i raznovrsne poklone za sve koji budu učestvovali u Noći knjige.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike