U trendu

„Noć knjige“ od 17 do 24 sata na 38 lokacija

Manifestacija „Noć knjige“, 13. po redu, održava se od 17 sati do ponoći na 38 lokacija u 25 gradova Srbije, a čitaoci će moći da kupe naslove čak 50 izdavača po povoljnim cenama.

Posetioci „Noći knjige“ imaće priliku da se upoznaju sa novim naslovima, kupe knjige na popustu do 85 posto, druže se sa svojim omiljenim piscima, dok će uz svaku kupovinu dobiti i poklone prijatelja manifestacije.

Popusti na „Lagunina“ izdanja za kupovinu jedne knjige iznosiće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto.

Popust na strana izdanja biće 20 odsto, a naslovi ostalih izdavača biće sniženi do 20 odsto. Cene raznovrsnog gift asortimana biće snižene za 10 odsto.

Čitaoci će moći da kupe i tri „Lagunine“ knjige za 299, 499 i 999 dinara, a obezbeđen je i popust od 50 posto za pojedine enciklopedije i knjige za decu.

Tokom trajanja manifestacije, isti popusti važiće i za kupovinu knjiga na sajtu „Delfi“.

„Noći knjige“ priključile su se i Biblioteka grada Beograda, Narodna biblioteka, biblioteke u Jagodini, Požarevcu, Užicu, Novom Sadu, Leskovcu i Subotici, sa popustima na godišnju članarinu.

Pokrovitelj manifestacije je „Eurobank Srbija“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.