U trendu

Održana uskršnja modna revija za decu prihvatilišta

BEOGRAD – Tradicionalna uskršnja modna revija „Srpske modne kuće za decu prihvatilišta“, koju organizuje modna agencija „Fabrika“, održana je večeras u prostoru ispred novog prihvatilišta u Beogradu.

Pistom su prošetali najmlađi manekeni agencije Fabrika, a odeću i modele koje su nosili na reviji poklonjeni su deci prihvatilišta.

Publici na ovom humanitarnom događaju poseban ugođaj je napravio bubnjar Dragoljub Đuričić sa kolegama.

Vlasnica modne agencije Fabrika Vesna Mandić kaže da se kroz različite programe u proteklih osam godine brine o deci iz prihvatilišta.

„U susret praznicima kada su deca iz prihvatilišta najosetljivija odlučili smo da organizujemo nešto što će ih učiniti radosnim. Prikupili smo različite stvari preko donacija koje su deci potrebne za Uskrs. Večeras smo proslavili useljenje u novi prostor prihvatilišta“, kazala je Mandić i dodala da je važno organizovati događaj u kojem će deca prepoznati ljubav.

„Ljubav deci u prihvatilištu najviše nedostaje. Zato smo se odlučili za ovu modnu reviju jer nije ideja da prikupimo i donesemo stvari već da sa njima podelimo radost uskšnjih praznika. Deca su srećna što je ovde neko došao po njih i oni kroz ovakve događaje postaju deo društva“, kazala je Mandić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.