U trendu

„Orthodox Celts“ sutra u Domu omladine

BEOGRAD – Dan Svetog Patrika, 17. mart, i ove će godine biti obeležen tradicionalnim koncertom „Orthodox Celtsa“ u Domu omladine, na kome će najpoznatiji bend sa ovih prostora koji svira, stvara i popularizuje irsku muziku, napraviti najbolju zabavu za sve poštovaoce ovog praznika i njihove muzike.
„Celtsi“ su prošle godine prvi put u karijeri svirali u Irskoj i toliko su oduševili tamošnju publiku, da će na koncert u Beogradu doći grupa Iraca koji su prvi put čuli za Srbiju na njihovom koncertu u Dablinu.

Pored tradicionalnih koncerata koje već 27 godina održavaju na isti dan, „Orthodox Celtsi“ su poznati po svojim energičnim nastupima na brojnim festivalima širom regiona, ali i po tome da su jedini bend koji je svake godine nastupao na „Belgrade Beer Festu“.
Za dvadesetsedmi samostalni koncert u Beogradu, pored sjajnog repertoara, momci su pripremili i novi stajling koji će upotpuniti muzičko-scenski doživljaj, a publiku će prethodno zagrejati bend „Cašidy`s Brewery“ iz Beograda.

Oni sviraju obrade irske tradicionalne pesme sa prizvukom panka, a imaju i autorske pesme koje su objavili na svom prvom albumu „One Brew Over the Cuckoo`s Nest“.
Ulaznice koštaju 1.000 dinara, a uz ulaznicu dobija se besplatan strip u izdanju “Veselog četvrtka”.

(Tanjug)

Napišite komentar