U trendu

Otkazan koncert „Zoran Todorović i prijatelji“ u Madlenianumu

BEOGRAD – Gala koncert „Zoran Todorović i prijatelji“ zakazan za večeras na Velikoj sceni Madlenianuma, odlaže se za 8. februar zbog bolesti našeg čuvenog tenora Zorana Todorovića, saopšteno je iz Madlenianuma.
Kako se navodi u saopštenju iz pozorišta, „Todorović je ovih dana bio bolestan, ali je verovao u ozdravljenje i mogućnost da održi koncert kojim obeležava 25 godina umetničkog rada“.

„Nažalost, posle današnjeg pregleda kod otorinolaringologa dobio je preporuku da ne peva, jer neće moći da peva punim glasom. Želeći da se publici u Beogradu predstavi u najboljem svetlu i u punom rasponu svog glasa, Zoran Todorović se sa upravom Madlenianuma, kao i sa ostalim učesnicima koncerta, dogovorio da se večerašnji koncert pomeri. U svojim, inače, gustim rasporedima. umetnici su uspeli da nađu novi termin Gala koncerta, i on će se održati za tri nedelje, u petak, 8. februara 2019. godine“, piše u saopštenju iz Madlenianuma.
Kupljene karte za koncert publika može da zameni za novi datum ili vratiti na blagajnama Opere i teatra Madlenianum do 25. januara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.