U trendu

Početak sezone uz Jelenu Rozgu, YU grupu, Sanju Ilića…

BEOGRAD – Početak ovogodišnje sezone na budvanskoj rivijeri označiće sedmodnevna tradicionalna manifestacija „Karnevalske majske večeri“ koja će se u, u organizaciji Opštine Budva, Turističke organizacija i NVO „Feštađuni“, održati od 29. aprila do 5. maja.

Organizatori najavljuju da će u okviru velike karnevalske povorke gradom prodefilovati preko 2000 učesnika iz 15 zemalja.
Na trgovima grada koji će tokom manifestacije biti u znaku praznične i karnevalske atmosfere biće realizovan program za sve uzraste.

Osim tematskih programa, poput večeri bajkera, folklora, zumbe i salse, rok, etno, latino, rep, haus i pop muzike, biće programa i za najmlađe meštane i posetioce Budve, koji će moći da učestvuju u dečijoj karnevalskoj povorci.

Posljednja tri dana manifestacije rezervisana su za „Međunarodni turistički karneval“ i „Proljećnu noć pod maskama“.
Najviše pažnje privlače koncerti velikih regionalnih muzičkih zvezda.

Jelena Rozga će, nakon skoro deceniju ponovo nastupati na glavnom budvanskom trgu ispred zidina Starog grada i to 2. maja.

Pre nje za muzički ugođaj pobrinuće se legendarna YU grupa, za koju je rezervisan sam početak manifestacije 30. april, dok će 1. maja publiku zabaviti Sanja Ilić i Balkanika.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.