U trendu

Povratnički koncert „Korni grupe“ u Sava Centru

BEOGRAD – Legendarni bend jugoslovenske rok scene „Korni grupa“ održala je povratnički koncert na sceni beogradskog Sava Centra.

Pola veka od osnivanja i 32 godine od poslednjeg nastupa uživo, pred publiku u Sava Centru izašli su lider grupe, klavijaturista Kornelije Bata Kovač, gitarista Josip Boček, basista Peđa Milanović, klavijaturista Aleksandar Miletić i bubnjar Ratko Ljubičić.

Publika je sa oduševljenjem dočekala veoma uvežban bend koji je izvodio svoje velike hitove kao što su „Devojčice mala“, „Prvo svetlo“, „Čovek i pas“, „Ti samo budi dovoljno daleko“, „Dinamit“, „Glas sa obale boja“….

Bendu su se na pozornici u različitim pesmama pridružili gosti, u ulozi vodećeg vokala, koji su sa velikom lakoćom oživljavali himne progresivnog roka.

Goran Šepa-Gale, Dejan Cukić, Zoran Šandorov i Dušan Svilar najavili su svojim glasovnim mogućnostima veliko finale koncerta u kojem se „Korni grupi“ na sceni Sava centra pridružio fantastični Dado Topić.

On je na oduševljenje publike otpevao pesme „Jedna žena“ i „Etida“.

Prvi bis je bio rezervisan za duet sa Cukićem u numeri „Trla baba lan“.

Na kraju koncerta svi protagonisti ovog prvorazrednog muzičkog događaja otpevali su veliki hit „Korni grupe“ – „Mojoj generaciji“.

Publika je ovacijama ispratila „Korni grupu“ i njihove goste sa scene Sava Centra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)