U trendu

Poznati koje su nas napustili 2019. godine

Mnoge velike poznate ličnosti napustile su nas u 2019. godini. Domaća javna scena je izgubila mnoge velikane, ali njihov trag ostaje toliko dubok, da ih njihova publika i poštovaoci nikada neće zaboraviti.

Šaban Šaulić preminuo je nakon teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj. Pijani vozač bez dozvole udario je u automobil u kojem je bio pevač.

Slavni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je u Zemunu nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

Glumac Mihailo Miša Janketić preminuo je u Beogradu u 81. godini života.

Glumac Igor Pervić umro je u svom stanu posle duge bolesti. Njega je, poput njegovog kolege Nebojše Glogovca, odneo težak maligni tumor.

U Beogradu je 2. januara 2019. u 73. godini preminuo glumac Marko Nikolić, publika će ga pamtiti najviše po legendarnoj ulozi Gige Moravca iz serije “Bolji život”.

Proslavljeni sprski scenarista Gordan Mihić preminuo je u 80. godini.

Početkom novembra oprostili smo se od glumca Branislava Petruševića Petrućija, koji je preminuo u 64. godini u svom domu.

Nekadašnji reper i član grupe „187“, Branislav Bane Kovačević preminuo je u Beogradu, a javnost je bila šokirana ovom viiješću jer nije bilo poznato da se borio sa teškom bolešću.

Zoran Rankić, čuveni Popara, preminuo je u 84. godini u Beogradu, u staračkom domu. Kako se navodilo, glumac se godinama borio sa rakom, a na kraju je izgubio bitku.

Pred sam kraj godine preminuo je Slobodan Mićić, najpoznatiji srpski svetski putnik u čijim putopisima je publika decenijama uživala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.