U trendu

Predstava „Čikaške perverzije“ ponovo od 27. oktobra

Kultna predstava „Čikaške perverzije“, u kojoj igraju Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević, posle letnje pauze vraća se pred publiku 27. oktobra u velikoj dvorani Doma omladine Beograda, najavila je danas kuća „Long play“.

„Pozorište je živa stvar i uvek se mogu desiti neočekivane stvari, pogotovo u ‘Čikaškim perverzijama’ gde ima dosta improvizacije. Nijedna predstava nam nije kao prethodna i dosta ljudi dolazi više puta da nas gleda. Zato i u novoj sezoni očekujete – neočekivano“, poručuje Odanović.

U novoj sezoni (jesen 2015/proleće 2016) „Čikaške perverzije“ nastavljaju da se bave na duhovit i provokativan način problemom muško-ženskih odnosa koji su, objašnjava Jovanović, „neiscrpna i vrlo inpirativna tema“.

„Nema kraja mukama u ljubavi, a to je uvek inspirativno i to ćemo nastaviti da koristimo. Trenutak kada gledate umetnika dok stvara je najlepše od svega. To se dešava samo tog trenutka i nikada više. To je lepota pozorišta“, istakao je Jovanović.

Hit predstava „Čikaške perverzije“ posle skoro decenijske pauze vratila se pred pozorišnu publiku nizom od preko 30 rasprodatih izvođenja, od decembra 2014. do juna ove godine, uglavnom u DOB-u i novosadskom Pozorištu mladih, ali i u Domu vojske u Pančevu, Kulturnom centru Inđije i Domu sindikata Kragujevca.

U odnosu na prethodnu, nova sezona će, kako najavljuje Jovanović, ipak biti „u pogledu broja igranja predstave malo umerenija“.

„Glavni krivac sam ja pošto iz sebe imam 4.000 predstava (u karijeri), i imam pravo da se malo odmorim. Odlučili smo da malo smanjimo broj, da se previše ne umorimo i da uživamo, kao što smo do sada uživali, u svakoj predstavi“, objasnio je Jovanović.

Ulaznice za „Čikaške perverzije“ 27. oktobra u Domu omladine Beograda od danas su u prodaji preko mreže Eventim i koštaju 1.000 i 1.200 dinara.

„Long play“ će uskoro saopštiti i ostale datume „Čikaških perverzija“ u sezoni 2015/2016.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.