U trendu

Rasprodate ulaznice za premijeru filma „Hotel Beograd“ u SC

BEOGRAD – Ulaznice za svečanu premijeru filma “Hotel Beograd”, koja će biti 10. marta u Sava centru, su rasprodate, saopštili su producenti.

Zbog ogromnog interesovanja publike uvedene su dodatne projekcije filma iste večeri u bioskopu Cineplexx Ušče, a na njima će se publici kao i na premijeri pokloniti autorska i glumačka ekipa.

Film koji je nastao u rusko – srpskoj koprodukciji ponudiće najbolje iz obe kinematografije, domaće glumce, koje predvode Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Srđan Žika Todorović, Jelisaveta Teodosić i omiljena imena ruskog glumišta Dijana Požarskaja, Boris Dergaćov, Aleksandra Kuzenkina predvođenih rediteljem Konstantinom Statskijim.

„Hotel Beograd“ inspirisan je omiljenim ruskim TV serijama “Kuhinja” i “Hotel Eleon”, sa Bikovićem koji tumači glavnog junaka Pavla – Pašu, bogatog naslednika i vlasnika prestižnog hotela Beograd, poznatog po burnim izlascima i raskalašnom životu.

Kada se u njegov svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život pretvariće se u avanturu u kojoj je sve moguće.

Ova urnebesna komedija naći će se od 12. marta na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona, a moći će da se pogleda i u odabranim bioskopima Evrope, SAD i Kanade.

Srpska verzija filma biće premijerno prikazana 14. marta u Podgorici u bioskopu Cineplexx delta City, dok je svečana premijera u Banja Luci zakazana za 18. mart u bioskopu Cineplexx Palas.

Premijera u Minhenu održaće se 19. marta, dan kasnije u Beču, a u Cirihu 21. i 22. marta.

Produkciju filma potpisuju kuće: START studio, Yellow, Black and White i Arćangel Studios. Izvršni poducent je Film District, a distributer filma kuća Art Vista.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.