U trendu

Reditelj Džokera želi da snimi nastavak-uslov Hoakin Finiks

LOS ANĐELES – Film „Džoker“ obara sve rekorde gledanosti, a reditelj Tod Filips obradovao je fanove izjavom da bi bilo vredno snimiti i nastavak.

Mada trenutno ne rade na tome, on bi, kazao je, pristao na to samo ukoliko bi se u glavnoj ulozi ponovo našao maestralni Hoakin Finiks.

„To ne bi mogao biti samo divlji i ludi film o „Princu kriminala“. Morao bi imati neku tematsku rezonancu na sličan način kao što to ima prvi film. Toliko filmova pominje iskru, ali Džoker je bio barut. Ako bismo bili u stanju ponovo da napravimo sve ovo u nastavku, to bi bilo dosta zanimljivo“, izjavio je Filips.

Špekulisanja o nastavku filma počela su u avgustu, a Filips je tada izjavio da će učiniti sve samo da glumac Hoakin Finiks ponovo ostvari ulogu „Džokera“, prenosi portal Klix.ba.

„Džoker“ je prešao zaradu od milijardu dolara i treći je najveći DC film o stripovskim junacima-zlikovcima posle „Dark Knight Rises“ koji je zaradio 1,084 milijarde dolara i „Akvamena“ koji je napravio zaradu od 1,140 milijardi dolara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar