U trendu

Rejf Fajns: U Beogradu osećam sjajnu energiju

Svetska glumačka zvezda Rejf Fajns rekao je na svečanosti u Palati Srbija da je oduševljen što je pozvan na prijem povodom stupanja na dužnost predsednika Aleksandra Vučića i da u Beogradu oseća sjajnu energiju.

„Obožavam ovu zgradu, pre nekoliko godina sam je razgledao, arhitektura mi se dopada. Beograd ima razne lepe stilove arhitekture“, rekao je Fajns za RTS.

On je naglasio da ima dobar odnos sa srpskim narodom i podsetio da je u Beogradu pre sedam godina snimao film „Koriolan“.

„Bilo je sve sjajno. Osećao sam odličnu podršku i tada sam shvatio da će doći mnogi filmovi ovde i da se nude dobri uslovi. Filmadžije su kvalifikovane, mnogi aspekti su atraktivni“, ističe zvezda mnogih filomova, među kojima je i „Engleski pacijent“.

U Srbiji, kaže, postoje sjajne prilike da se prave filmovi po odličnim cenama.

„Osecam podršku vlade, filmske i TV industrije. Osećam sjajnu energiju koja se vraća. Osećam je na ulici. Oseća se vitalnost. Ne mogu da objasnim šta, ali se oseća“, rekao je Fajns.

Govoreći o predstojećim planovima, poznati glumac je napomenuo da traži lokacije za budući projekat, ali nije želeo da otkrije više detalja.

„Upoznajem ljude koji mogu da rade, ne mogu da kažem o čemu je reč, poverljivo je, ali je dobra priča“, naglasio je Fajns.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike