U trendu

Rođendansko slavlje u bioskopu Sinepleks 21. aprila

BEOGRAD – Bioskopi „Sinepleks“ u Srbiji proslaviće 21. aprila rođendan uz snižene cene ulaznica – 300 dinara za sve projekcije u Beogradu i 200 dinara za projekcije u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu.

Na repertoaru će biti aktuelni filmovi te će najmlađi uživati uz animirane junake u ostvarenjima „Dambo“, „Park čudesa“, „Kako da dresirate svog zmaja 3“, „Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom“.

Tu je i film „After“ koga pojedini kritičari i distributeri nazivaju naslednikom fenomena „Pedeset nijansi sive“, od reditelja filma „Buntovnica“ Harmonija Korina stiže komedija „Bitanga s plaže“ u kojoj igraju Metju Mekonahi, Snup Dog, Zek Efron, Ajla Fišer. „Balkansku među“ do sada je pogledalo preko 200.000 ljudi, a interesovanje ne jenjava, pa će se i ovo ostvarenje naći na „rođendanskom repertoaru“ bioskopa „Sinepleks“.

Glavni junak kultnog stipa „Dark Hors“ vratio se na veliko platno 11 godina nakon drugog dela u osvetničkoj misiji u filmu „Helboj“.

Ljubitelji horora uživaće u fimovima „Groblje kućnih ljubimaca“, zasnovanom na istoimenoj knjizi Stivena Kinga, koju je kritika proglasila najstrašnijom do sada, i „Prokletstvo ožalošćene žene“ o ženi Ljoroni čiji pomen imena izaziva strah već decenijama među svim generacijama, a dobitnik Oskara i vizionar Džordan Pil vraća se sa novim filmom „Mi“.

Cena ulaznice jedinstvena je za 2D i 3D projekcije i bez doplate na dužinu trajanja filma.

Za 4D projekcije filmova u bioskopima „Sinepleks 4D Delta siti“ i „Promenada“ računa se MX4D doplata na sniženu cenu karte.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.