U trendu

Rudi Đulijani, konačno se razveo od treće žene

NJUJORK – Rudi Đulijani, bivši gradonačelnik Njujorka i lični advokat američkog predsednika Donalda Trampa, konačno se razveo od svoje treće supruge, javio je „Njujork tajms“, a preneo AP.

Đulijani i njegova sada već bivša supruga vodili su spor oko razvoda više od godinu dana, da bi konačno postigli dogovor.

Tokom spora je, međutim, javnost otkrila koliko luksuzno je bračni par živeo.

Đulijani (75) i njegova supruga Džudit bili su u braku 15 godina kada je Džudit podnela zahtev za razvod braka, ali je izjavila da će ostati prijatelji.

Njihov brakorazvodni sporazum će ostati tajna, ali tokom rasprava oko podele imovine moglo se saznati koliko su raskošan život vodili.
NJihov mesečni budžet iznosio je 230.000 dolara, poseduju šest kuća, plaćali su članstvo u 11 ekskluzivnih klubova, dok je samo na Rudijeve cigare odlazilo 12.000 dolara.

Đulijani se oženio prvi put Ređinom Perudži, koja mu je bila rođaka i posle 14 godina brak je bio poništen.

Inače, AP prenosi da bi Đulijanijeve pravne nevolje mogle da budu nastavljene jer su dvojica njegovih bliskih saradnika, Lev Parnas i Igor Furman, uhapšeni na Dalas aerodromu kod Vašingtona, kada su se spremali da otputuju na neodrđeno vreme u Evropu.

Uhapšeni su pod optužbom da su pripremali zaveru, da su davali lažne izjave i da su fasifikovali ploče.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.