Suze same naviru: Ovo je POSLEDNJA porodična fotografija Ljubiše Samardžića (foto)

Jedan od najpoznatijih i najvećih srpskih i jugoslovenskih glumaca svih vremena Ljubiša Samardžić preminuo je u petak uveče u 81. godini života.

Njegovo srce nije izdržalo dugotrajnu borbu sa opakom bolešću, ali će zato večno biti u srcima članova porodice i familije.

Jedna od najtužnijih osoba danas svakako je Sara Samardžić, Ljibišina unuka koja je bila jako vezana za dedu.

sa dedom 💙

A post shared by Sara Samardzic (@sara_samardzic) on

Kako je i Ljubišin sin Dragan rano napustio ovaj svet, Sara je detinjstvo provodila na snimanjima sa dedom i znala je sve njegove kolege i prijatelje.

Sara je danas, povodom smrti dede Ljubiše Samardžića na Instagram okačila njegovu fotografiju uz dirljivu posvetu:

Imala sam sreće što sam te poznavala 23.godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene Policajca sa Petlovog brda, jer kako moj deda može da sedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba, što sam obožavala da me vodiš u kancelariju i na snimanja, i da dolaziš po mene u vrtić, kao i kad me uzmeš u naručje i plešemo, pa sve do danas kad mogu da kažem da si mi bio uzor, oslonac i uvek podrška. Mislim da je suvišno spominjati tvoju karijeru, i koliko je bila čast biti unuka takve legende. Pokazao si mi šta znači borba i koliko snage si imao i koliko je tvoje srce bilo jako. Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio😔😞😢😕

A post shared by Sara Samardzic (@sara_samardzic) on

1 komentar
  1. Mića

    Šta reći a ne zaplakati. Slava slavnom dedi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike