U trendu

U Srbiji počelo snimanje druge sezone serije „Predstraža“

BEOGRAD – Snimanje nastavka SF serije „Predstraža“ (The Outpost), u produkciji „Electric Entertainment i Arrowstorm Entertainment“, počelo je u Srbiji u studiju i na lokacijama pored Beograda.

Druga sezona serije „Predstraža“ emitovaće se na kanalu „SCI FI“ ovog leta i prema najavama producenata doneće još više avanture i nepredvidivih obrta.

Džesika Grin vraća se kao Talon, jedina preživela iz rase „crne krvi“.

U tvrđavi bez zakona na kraju civilizovanog sveta, Talon mora da nauči da ovlada svojim natprirodnim moćima i sklapa savez sa kraljicom koja je krila svoj identitet, da bi odbranila svet od religioznog diktatora fanatika.

U drugoj sezoni takođe se vraćaju glumci Džejk Stormoen kao kapetan Geret Spirs, Imogen Voterhaus kao lejdi Gvinn Kalkasar, Anand Desai-Baroćia kao alhemičar Janzo, Endrju Hauard kao šerif utvrđenja „Sedrik Viters“ i Robin Malkolm u ulozi vlasnice bara Elinor.

Među novim glumcima, koji će se pojaviti u drugoj sezoni, je srpska glumica Jelena Gavrilović koja će tumačiti ulogu Ćunjin, a tu su i Lili Holander kao Reb, Glinis Barber kao Gertruša i Aron Fontejn kao Tobin.
Izvršni producent je Din Devlin, koscenarista i producent „Zvezdane kapije“ (Stargate), i Džonatan Glasner, izvršni producent „Zvezdane kapije SG-1“ (Stargate SG-1).

Seriju su osmislili Kinan Grifin i Džejson Feler.

Druga sezona serije „Predstraža“ biće premijerno prikazana na leto na kanalu SCI FI u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji, a trenutno se prva sezona emituje na kanalu „DIVA“ ponedeljkom u 22 sata.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.