U trendu

Više od 1.000 Bečlija na premijeri „Vojne akademije 5“

BEČ – Novo ostvarenje srpske kinematografije „Vojna akademija 5“ naišlo je na ogromno interesovanje publike u Beču, zbog čega je film premijerne večeri prikazan u čak tri sale.

Na sinoćnu premijeru došlo je 1.000 ljubitelja „Vojne akademije“.

Oni su uživali u novom filmu koji je prikazao nove avanture i priče junaka ovog filma, koji dijaspora putem televizije može pratiti i kao seriju.

Bečku premijeru uveličali su, svojim prisustvom i glavni junak Bojan Perić, kao i mlada glumica Andrea Ržaničanin, te i izvršni producent Igor Stojanović.

Nakon projekcije stvorio se ogromni red naših zemljaka koji su želeli da se slikaju sa glumcima.

„Mislim da je publika jako zadovoljna s obzirom da smo im doneli srećan završetak. Napokon se „Vojna akademija“ završila nekim pitanjem da li će biti nastavka. Sve smo pokazali, svaki lik je dobio neki svoj kraj. Mislim da će biti jako zadovoljni“, istakla je Ržaničanin.

„Nakon toliko godina koliko radim ovu priču svaki put je nešto drugačiji film, nešto novo. Sa te strane publika želi još. Nikada nismo ponovili istu priču za bilo kog lika“, ukazao je Perić.

Upitan koliko mu je ova serija pomogla da u karijeri Perić je istakao da je na seriji od početka, i da misli da je nešto što se emituje na RTS, a onda dobije bioskopski nastavak siguran put, ako radite kako treba.

„Meni je ovo bila odskočna daska. Ovo je treća sezona kaka radim na ovoj seriji i nisam mogla da poželim bolju prvu ulogu. „Vojna akademija“ je porodica koja vas najbolje iznese u ovaj posao“, dodala je Ržaničanin.

U organizaciji „Adria filma“, uz podršku sponzora „Mtel Austria“ film „Vojna akademija 5“ biće, od nedelje, prikazivan u više gradova u Austriji i Nemačkoj.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar