U trendu

Wine Garden: Rasprodate ulaznice za koncert Lene Kovačević

BEOGRAD – Nova manifestacija „Wine Garden“ biće održana 15. i 16. juna u Botaničkoj bašti, a ulaznice za prvi dan, kada nastupaju bend „Bricks and Cans“ i Lena Kovačević, već su rasprodate, dok je za nedelju ostao mali broj ulaznica.

Botanička bašta je prvi put otvorila svoja vrata za održavanje jedne ovakve manifestacije, što je naišlo na odličan odziv Beograđana koji će tokom toplog junskog vikenda uživati u vrtu u centru grada, u kome se nalazi više od 1.000 biljnih vrsta iz celog sveta, a mnoge od njih se mogu videti samo na tom mestu.

Uživanje će upotpuniti vrhunska vina, probrani sirevi, koncerti, interesantne vinske radionice, gastronomski specijaliteti, zabavne igre što je samo deo sadržaja koji očekuje posetioce od 14 do 19 časova.

U tom periodu svi posetioci će moći besplatno da degustiraju vina.

Na „Wine Gardenu“ posetioci će osetiti i karnevalski duh „Vinskog maratona“, koji će treći put biti održan 21. septembra u ambijentu vinograda na Paliću i svi zainteresovani će moći da se prijave za taj događaj.

Popodnevno uživanje i zabavu će začiniti nastupi di-džejeva, a od 19 do 22 sata biće održani koncerti.

U subotu 15. juna od 19 sati zvuk rokabilija i rokenrol hitova s kraja 50-tih i početka 60-tih godina u Botaničku baštu će doneti bend „Bricks and Cans“, a od 20 sati publiku očekuje nastup Lena Kovačević.

Narednog dana, 16. juna, posle zabavnih aktivnosti tokom dana na muzičkoj bini „Wine Gardena“ od 19 časova nastupiće mlada pijanistkinja i kantautorka Katarina Pejak sa kombinacijom bluza, soula, finog džeza, amerikane i klasičnog roka.

Od 20 sati „Wine garden“ će koncertom zatvoriti popularni mladi autor Marko Luis.

Karte za 16. jun se još uvek mogu kupiti preko prodajnih mreža Tickets.rs (Ex Eventim), Đ Tickets i Gigstixa, a u cenu karte od 1.000 dinara po danu ulaze svi dnevni programi i večernji koncerti. Za decu do 12 godina ulaz je besplatan.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar