U trendu

Zbog najavljene oluje, „Beer Fest“ počinje 15. avgusta

BEOGRAD – Beogradski „Beer fest“ neće početi sutra, kako je prvobitno najavljeno, već u četvrtak 15. avgusta, rekao je za Tanjug gradski sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš, navodeći da je razlog za to najavljeno loše vreme.

„Program od srede se prebacuje za ponedeljak, 19. avgust, zbog toga što je za sutra najavljena oluja. Nećemo da razmišljamo da li se nekome nešto može desiti“, rekao je Glavaš.

Kako je dodao, od četvrtka će se program festivala odvijati regularno.

U međuvremenu, organizatori Belgrade Beer Festa potvrdili su da se otvaranje pomera za četvrtak, a da festival traje i u ponedeljak, 19. avgusta, i naveli da je odluka doneta uz konsultaciju sa svim stručnim službama koje učestvuju u bezbednosnim procenama.

„Iako nismo srećni zbog novonastale situacije morali smo da preduzmemo sve mere, jer nam je bezbednost posetilaca festivala najvažnija. U toku su dogovori sa muzičkim grupama o određivanju novih termina nastupa o čemu ćemo javnost obavestiti u najkraćem mogućem roku“, rečeno je u Beogradskoj kulturnoj mreži.

Tokom ovogodišnjeg „Beer Festa“, biće održano 120 besplatnih koncerata na četiri bine, a između ostalih nastupiće i kultni gitarista grupe „The Smiths“ Džoni Mar.

(Tanjug)

Napišite komentar