najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

(18+) 3 filmske scene seksa koje SVAKA žena želi da doživi (video)

Svaka žena ima neke svoje male tajne, želje, seksualne fantazije, ali daleko je manje onih koje na javi od partnera i dobiju ispunjenje snova.

Kako su te njihove fantazije uglavnom pravo „zabranjeno voće“ i njihovo ispunjenje bi zbog prirode fantazije ili perverzije ugrozilo vezu ili brak, veći broj žena se ne usuđuje da ih spominje naglas.

#Amor #love #pareja #couple #fitcouple #couplegoals #hotcouple #sexycouples

A post shared by Sexy Couple Goals (@sexycouplegoals1) on

Ipak, one se krišom prepoznaju čak i u nekim holivudskim filmovima u kojima se dogode upravo one scene seksa u kojima bi žene volele da su baš one a ne glumice u glavnim ulogama.

To su ove scene:

Seks na javnom mestu

Ovu fantaziju bi da doživi skoro svaka žena. Neke su i probale – u parku, u nekom zabačenom haustoru, na zadnjem sedištu auta negde van grada…

Ipak, i dalje su im u snovima dominantni seks u avionu, u toaletu nekog prometnog mesta, u gradskom prevozu, na žurci kod poznanika. Takvih su se scena u holivudskim filmovima bar nagledale.

Igračke, hrana i ostala čuda

Mnoge žene volele bi da kraj sebe i partnera tokom seksa imaju razno voće poput banana, jagoda ili višanja koje bi koristile za „igru“. Naravno, u obzir dolaze i sladoledi, led, slatkiši…

S druge strane, neće svaki muškarac pristati na korišćenje seksi igračaka u krevetu, pa je nekim ženama to i dalje san. A filmova u kojima se upravo to koristi u seksu u Holivudu ima pregršt.

Uniforme, gluma u spavaćoj sobi

Nema nikakve dileme da ogroman broj žena obožava igranje uloga u krevetu, naročito korišćenje uniformi tokom igranja doktora, vodoinstalatera, navijačica…

Nažalost neće svaka žena imati hrabrosti da ovo sama predloži partneru pa obično čekaju da im oni svojim iniciranjem ostvare san.

1 komentar
  1. goran manic

    Skromne su im želje…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike