(18+) 3 filmske scene seksa koje SVAKA žena želi da doživi (video)

Svaka žena ima neke svoje male tajne, želje, seksualne fantazije, ali daleko je manje onih koje na javi od partnera i dobiju ispunjenje snova.

Kako su te njihove fantazije uglavnom pravo “zabranjeno voće” i njihovo ispunjenje bi zbog prirode fantazije ili perverzije ugrozilo vezu ili brak, veći broj žena se ne usuđuje da ih spominje naglas.

#Amor #love #pareja #couple #fitcouple #couplegoals #hotcouple #sexycouples

A post shared by Sexy Couple Goals (@sexycouplegoals1) on

Ipak, one se krišom prepoznaju čak i u nekim holivudskim filmovima u kojima se dogode upravo one scene seksa u kojima bi žene volele da su baš one a ne glumice u glavnim ulogama.

To su ove scene:

Seks na javnom mestu

Ovu fantaziju bi da doživi skoro svaka žena. Neke su i probale – u parku, u nekom zabačenom haustoru, na zadnjem sedištu auta negde van grada…

Ipak, i dalje su im u snovima dominantni seks u avionu, u toaletu nekog prometnog mesta, u gradskom prevozu, na žurci kod poznanika. Takvih su se scena u holivudskim filmovima bar nagledale.

Igračke, hrana i ostala čuda

Mnoge žene volele bi da kraj sebe i partnera tokom seksa imaju razno voće poput banana, jagoda ili višanja koje bi koristile za “igru”. Naravno, u obzir dolaze i sladoledi, led, slatkiši…

S druge strane, neće svaki muškarac pristati na korišćenje seksi igračaka u krevetu, pa je nekim ženama to i dalje san. A filmova u kojima se upravo to koristi u seksu u Holivudu ima pregršt.

Uniforme, gluma u spavaćoj sobi

Nema nikakve dileme da ogroman broj žena obožava igranje uloga u krevetu, naročito korišćenje uniformi tokom igranja doktora, vodoinstalatera, navijačica…

Nažalost neće svaka žena imati hrabrosti da ovo sama predloži partneru pa obično čekaju da im oni svojim iniciranjem ostvare san.

Jedan komentar

Ostavite komentar

Oznake