U trendu

Ako sumnjate da vas vara, ovim trikom ćete sigurno otkriti istinu

Korisnica TikToka snimila je video u kojem je objasnila kako je nazvala dečka i zatražila ga da da vidi njegov Snapchat nalog kako bi saznala istinu.

Kenzi Kuran objavila je video pod korisničkim imenom @keepinupwkenz u kojem je objasnila kako je tačno saznala da je dečko s kojim je poslednje dve godine vara.

@keepinupwkenz

Reply to @liv.gc how I found out my bf cheated on me part 1 #howtofindout #cheating #breakup #unloyalboyfriend #questionedanswered

♬ Birthday Cake – Dylan Conrique

– Obećavam, ako probate ovu metodu, da ćete sa sigurnošću saznati vara li vas vaš partner – rekla je devojka u videu koji ima preko 3 miliona pregleda.

Zatim je objasnila da je prvo uveče nazvala kako bi se uverila da je kod kuće.

– Ovo je vrlo važno jer morate da budete sigurni da je sam i da ga ništa ne ometa – objasnila je.

Zatim je rekla da stavi telefon na jastuk i da se odmakne od njega i da joj dâ svoju Snapchat lozinku, na što joj je odgovorio da je ne zna napamet.

– Dakle, rekao je da ne zna svoju lozinku za Snapchat – ispričao je Kuran.

Uporna buduća/bivša devojka tada je rekla dečku da može da uzme majčin telefon i njime snimi kako otvara svoj Snapchat.

– Onda je bio izgovor da je kasno i da mu mama spava. OK, možemo probati snimanje ekrana – objasnila je.

Zatim je zatražila od njega da koristi funkciju snimanja ekrana na svom telefonu kako bi videla kako izgleda njegova Snapchat istorija, ali on joj na kraju nije poslao snimak.

Razlog tome je to što bi onda ona videla šta je radio. Umesto toga joj je priznao da je prevario.

– Bukvalno, iz te situacije nije postojao izlaz, osim istine – rekla je.

Kenzi je takođe napisala: ‘Ako je na bilo koji način čudan u pogledu slanja snimka ekrana, to verovatno znači upravo ono što mislite da znači – da, prevario vas je ili vas vara.’

Mnogi su se oglasili u komentarima kako bi joj zahvalili na ovom ‘garantovanom’ triku.

– Uradila sam to. Poslao mi je je snimke svih poruka i poziva. Zahvalna sam – komentirala je jedna korisnica.

@keepinupwkenz

Reply to @liv.gc part 2 of how I found out my bf cheated on me- hope this helps #howifoundout #unloyalbf #breakup #relationshipproblems

♬ My Name Is – D Billions

Drugi su pak bili šokirani time koliko daleko je spremna da ode da bi otkrila istinu. Koliko komplikacija, umesto da samo pita i prekine mučnu vezu.

– Nema dobre veze bez poverenja, ako smatrate da treba da gledate njegove privatne profile na društvenim mrežama, on nije pravi za vas – rekao je drugi korisnik.

– Ako morate toliko da razmišljate da uhvatite nekoga kako vas vara, uštedite vreme i jednostavno prekinite vezu. Nema poverenja = nema veze – napisao je neko drugi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar