Bez greške na početku (2)

 • Pravilo „oličenje stila i elegancije“

  Oblačite se savršeno u prvih mesec dana. To je bar jednostavno. Dame, kao što znate, većina momaka ima dva para pristojnih pantalona i možda četiri lepe košulje. Kako pokušava da osvoji vaše srce, obući će svaku od njih. Čak i kad krenete u bioskop, pojaviće se u najelegantnijem odelu. Nakon tri nedelje, primetićete kako se neke kombinacije ponavljaju, ili će postati opušteniji i obući farmerke i sportsku jaknu, što je sasvim u redu, verujte. Vidite, ako ste u ozbiljnoj vezi sa njim, možete da učinite ono što svaka žena radi: da mu sistematično promenite kompletnu garderobu. Međutim, ako ste još uvek u fazi da mu ne pamtite ni prezime, ne kritikujte njegov stil niti pomankanje stila. Samo ćete zvučati kao površno zanovetalo, a momci to ne vole.

 • Pravilo „ja i moja prošlost“

  Jasno je – na početku veze sve je suviše osetljivo. Nije poželjno komplikovati situaciju. Ako briznete u plač kada vam konobar ponudi Karađorđevu šniclu, uplašićete svog novog pratioca toliko da će poželeti da pobegne. Pitaće šta se događa, a vi ćete ćutati. Zatim, između dva zalogaja, objasnićete kako je vaš bivši obično naručivao Karađorđevu, i kako vas to jednostavno podseća na njega. Čak i ako ste potpuno savršene, takve sitnice čine vas nestabilnom osobom nespremnom za novu vezu. Uostalom, ako imate takav problem, onda bi sigurno trebalo da sačekate još koji mesec pre no što započnete novu vezu.

 • Pravilo „sakrivena stopala“

  Ako vam noge zaudaraju, ma šta radili, vaša je obaveza da sve vreme budete obuveni! Iskoristite taj prvi mesec za posetu lekaru, primenite neki nov tretman – posebno ako vam se zaista dopada ta osoba. Otprilike, tridesetak dana je dovoljno da vaša nova ljubav shvati kako nikada ne izuvate čizme. Sa tretmanom ili bez njega, posle mesec dana moraćete da objasnite taj užasni miris. Nadajmo se da će vas u tom trenutku toliko voleti, da joj to neće biti bitno. Doduše, verovatnije je da će se pretvarati kako to nije bitno.

 • Napišite komentar

  Najnovije iz rubrike