U trendu

Bez problema privlače svakog muškarca: Tajna neodoljivih žena krije se u ovim navikama

Prema psiholozima, atraktivne žene imaju neke zajedničke karakteristike, ali i navike koje bismo svi mogli usvojiti.

U nastavku otkrivamo pet veoma dobrih navika neodoljivih žena koje uvek deluju privlačno i bez problema privlače muškarce.

BUDITE ONO ŠTO JESTE

Znamo da zvuči kao kliše, ali vi želite da se on zaljubi u vas a ne u svoju sliku o vama. Ako se pravite da ste neko drugi, ne pružate mu zapravo priliku da vas zaista upozna i zavoli baš takvu kakva jeste. Takođe velike su šanse da će se on okrenuti i zauvek otići, ako otkrije da niste ono za šta ste se izdavali.

DOZIRAJTE INFORMCIJE O SEBI

Nije potrebno da mu na prvom sastanku otkrijete apsolutno sve o sebi – sve vaše tajne, strahove, želje i čežnje. Ne žurite sa otvaranjem i dozvolite mu da vas “čita” stranicu po stranicu. Svakom muškarcu je zanimljivija devojka o kojoj uvek može nešto novo da sazna. Pokažite mu da niste prazan list papira, i dozirajte štedljivo informacije o sebi.

BUDITE SAMUVERENI

Nema muškarca koji je imun na žensku samouverenost. Svakako ne treba da mešate samouverenost sa prepotentnošću, već da se pobrinete da budete osoba koja zna šta želi i ponaša se u skladu sa tim. Učinite da on vidi da stojite iza svojih reči, da verujete u ono što radite i da je oblast vašeg interesovanja široka.

POKAŽITE MU DA IMATE STANDARDE

Muškarcima nisu zanimljive devojke koje popuštaju pred svim njihovim zahtevima. Oni smatraju neodoljivom onu koja ima svoje standarde koje ne krši ni zbog kog. Devojka koja se drži svojih principa neće juriti za muškarcem, već će mu suptilno staviti do znanja da je zainteresovana.

BUDITE ZANIMLJIVI

Ništa nije odbojnije od dosadne osobe – bilo muške ili ženske. Ako celo veče u klubu provedete zureći u jednu tačku, nema tog muškarca koji će se potruditi da vas osvoji. S druge strane ako zaplešete, ispričate nešto smešno i potrudite se da vam zajedničko vreme bude zanimljivo, on će uvideti da ste neko s kim može dobro da se provede, piše Ženski magazin.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar