U trendu

Ceo život tražila obdarenog muškarca, kada ga je pronašla – dogodilo joj se OVO!

Jedna Britanka opisala je na sajtu Yourtango.com svoje seksualno iskustvo sa obdarenim muškarcem kakvog je oduvek sanjala da ima.

Naime, Trudi (32) se celog života mučila sa postizanjem orgazma pošto su njeni partneri oduvek imali prilično male penise.

Verovala je da je problem u tome, jer kad god bi, u slučaju da nema momka masturbirala uz „18+“ filmove u kojima su obdareni muškarci, ona bi imala garantovan makar jedan orgazam.

„U jednom trenutku života sam išla od tipa do tipa, i kako bi se skinuo, tako sam ustajala i odlazila videvši da nema s čim da me zadovolji. Svi su njihovi penisi bili manji i bila sam uverena da bi treba nešto zaista veliko. Na kraju sam u jednom klubu upoznala jednog Južnoamerikanca s kojim sam završila veće. Kada se skinuo, bila sam oduševljena“, piše Trudi.

Ipak, njeno zadovoljstvo bilo je samo vizuelno.

„Imao je veliki penis, sigurno veći od 20 centimetara. Bila sam veoma napaljena, ali kada smo počeli da vodimo ljubav, tako mi se slošilo. Ne samo što me je boleo svaki kontakt sa momkom, već sam osećala i muku, kao da ću da povratim. Na kraju sam odustala od seksa i otišla kući. Išla sam kod seksologa i posle nekoliko meseci ustanovljeno je da imam problem psihičke prirode. Kasnije sam upoznala budućeg muža koji kao i prethodni momci nimalo nije bio obdaren, ali smo uz dosta truda s njegove strane uspeli da me ‘oslobodimo stega’ i sada skoro uvek postižem orgazme, a o ranijim fantazijama i mukama više i ne razmišljam“, ispričala je Britanka čiju je priču na Fejsbuk stranici lajkovalo više hiljada dama.

1 komentar
  1. David

    Krenuse mi suze..

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike